На сегодняшний день стало популярно иметь свой БЛОГ (далее по тексту сайт). И уже кажется совсем невозможно представить: «Как это вести бизнес не имея сайта?» Ведь это реклама не просто в вашем городе, но по всему миру, то есть у вас расширяется круг клиентов и возможность найти партнеров по бизнесу. Теперь разработка сайтов уже не проблема. Можно сказать на любой вкус ведь сайто-строения это как кулинария. Следует понимать, что если вы любите вкусно поесть, то нужно и заказывать борщ по - украински, а не гамбургер. Это не в коем случае не сравнение кухни разных народов и сравнение того, что вы хотите получить в результате заказываете сайт, а можете получить если не потратите определенную сумму денег. Словом, когда вы хотите вкусно поесть и на высоком уровне был сервис то стоит пойти в хороший ресторан, а для того чтобы создать хороший сайт. Тогда вам стоит просто обратиться к НАМ

Здесь для Вам предлагают создание сайтов. Для того чтобы получить хороший сайт нужно оплатить время команде которая будет создавать ваш сайт. Стоит понимать, что какую сумму вы потратите такой сайт в результате вы получите. Так как известно, что чем больше времени будут работать специалисты над вашим сайтом тем больше будет учтено есть все детали, которые нужно учесть для хорошей работы сайта. Если вы хотите получить сайт за короткий период времени, то Вам нужно понимать что платить надо больше, так как работать над ним будет больше специалистов. Ну а если вы хотите дешево и сердито то можно получить вместо качественного сайта просто сайт.

Чтобы заказать Блог-Сайт примерного образца, как Блог на котором Вы сейчас находитесь, Вам обойдется в 50 долларов. Чтобы заказать сайт, Вам необходимо обратиться к нам по ФОРМЕ ОБРАТНОЙ СВЯЗИ и мы с Вами обязательно свяжемся.

ОРД: РИТУАЛЬНИЙ БІЗНЕС ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА ПО КІРОВОГРАДСЬКИ

Написано: 2 сентября 2013 г. автор Unknown Ярлыки:

Так утворено життя, що кожній людині випадає хоча б раз в житті виконати сумний обов’язок - провести в останній путь рідних, близьких, друзів чи знайомих. В наш час, в будь-якому з міст нашої держави, поховати людину без допомоги спеціалізованих підприємств майже неможливо. Такі підприємства є в кожному, навіть районного значення, місті та мають дві форми власності, державну та приватну.
На території міста Кіровограда діє комунальне підприємство «Ритуальна служба», директор Єрьоменко Олександр Валентинович, який налагодив особистий бізнес на горі людей по своєму особистому розумінню. Перелік джерел доходів, які отримує державний чиновник є досить різноманітним.

Перше. Щомісячна данина, яку оплачують приватні «ритуальшщики» складає 2000 гривень з кожного пункту ритуальних послуг. По місту їх нараховується 14 шт., по області 16, тобто, 30 пунктів х 2000 гривень = 60 000 гривень щомісячної, не обкладаємої податками заробітної плати.  
За такий прибуток Єрьоменко О.В. зміг би утримувати державне комунальне підприємство «Ритуальні послуги» за свій особистий рахунок, але не зважаючи на покарання, передбачене кримінальним кодексом України, він по 2 – 3 місяці не виплачує заробітну плату працівникам підприємства.
Друге.  «Офіційне», завищена заробітна плата за рахунок премій та оздоровчих, які наш герой нараховує сам собі, в той час, коли працівники отримують заробітну плату із значною затримкою. Премія, яка призначається керівнику спецкомбінату, виникає за рахунок завищених цін на послуги. Ціни завищені мінімум на 30 відсотків на всі послуги що надає установа, починаючи з ціни труни і ціни на копання могили та закінчуючи пластмасовою квіточкою.
Третє. «Ремонтне», починаючи з 2006 року і по теперішній час в приміщеннях установи не робилося ніяких ремонтів, на проведення яких було виділено 100 000 гривень державних коштів. Ремонти проведені були, формально по документах в установі, а реально в помешканні керівника спец комбінату, адже всі працівники бачили, як придбані для ремонту будівельні матеріали, вивозилися по вказівці Єрьоменко О.В. до його помешкання, і до того ж, на похоронному транспорті.
Четверте. «Автомобільне», весь транспорт підприємства, в особливості ВАЗ–2106, державний номер – «1027 ЕІА», працює на директора. Директорський автомобіль щоранку та в кінці робочого дня возить жінку керівника на роботу і з роботи, а талони на пальне для державних автомобілів розподіляються між родичами, зайвий, «зекономлений» бензин «отоварюється» та зливається в родинному гаражі. 
Особливий зиск по отримуванню «транспортних» грошей, належить «труповозці», яку нещодавно отримало підприємство. Саме з неї, «золотої конячки» йде цілодобовий приток горьових грошенят. Кожний виїзд спец автомобіля обходиться родині померлого в 300 гривень, чотири виїзди на добу і тисяча двісті гривень в кармані, 30 днів х 1200 гривень = 36000 гривень на місяць, не зважаючи на те, що офіційний вивіз трупа з місця смерті повинен бути безкоштовним. І становиться зрозумілим, для чого проводить пан Єрьоменко О.В. проводить всілякі «прес-конференції» серед працівників міліції, щоб на огляди місць подій з померлими громадянами, викликали тільки автомобіль державного підприємства, ігноруючи послуги приватних «ритуальщиків».  
П’яте. «Виробниче», використання старого як світ, способу розкрадання державних коштів, прийняття на роботу «мертвих душ». Тобто в штаті «працівники» є, але на виробництві вони відсутні. І справа навіть не в грошах, які крадуться в держави, адже вони значно менше тіньових обігових, а в тому, що на папері рахуються дальні родичі директора, яким теж потрібно в майбутньому отримувати пенсію.  
Свої дії направлені на нещадне накопичення грошей за рахунок померлих, Єрьоменко О.В. пояснює тим, що йому необхідно передавати гроші нагору, в міську та обласну державні адміністрації.
Таких керівників, що створили своє особисте благополуччя на людському горі, хватає в кожній області, але владі чомусь абсолютно не цікаво, як почувають себе громадяни її держави, коли до їх родин приходить горе.

0 коммент. :